Friday, July 26, 2024
Jurnalism corect


Dacian Cioloș, după discuțiile cu liderii PNL: Dacă vor să începem negocierile, este nevoie să întrerupă discuțiile cu PSD

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 3 noiembrie 2021

În urma întrevederii cu reprezentanții PNL, președintele USR, Dacian Cioloș, s-a arătat încrezător miercuri, 3 noiembrie, în șansele refacerii coaliției de guvernare, subliniind faptul că, pentru a fi demarate negocieri în acest sens, este nevoie ca liberalii să abandoneze discuțiile cu PSD.

A fost o discuție de tatonare între reprezentanții PNL și USR, după ce în ultimele luni au existat mai multe atacuri între cele două părți.

„Am discutat de ideea refacerii coaliției, o decizie pe care PNL trebuie să o ia și după ce discută cu PSD. Dacă vor să începem negocierile este nevoie să își asume și să întrerupă discuțiile cu PSD. Este nevoie să ne punem de acord pe programul de guvernare. În zilele următoare, dacă vom începe negocierile, vom veni în Parlament cu inițiative legislative pe care să le adoptăm în procedură de urgență, acesta fiind și o modalitate de a testa această coaliție. Nu am discutat nume de premier, am discutat principii. Am acceptat ca premierul să fie de la PNL”, a declarat președintele USR, Dacian Cioloș.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW