Sunday, October 17, 2021
Jurnalism corect


Dacian Cioloș: Cred că merită să dăm 30-40 de minute din viața noastră pentru ca în următorii patru ani să fim cu sufletul împăcat că ne-am adus contribuția la ce urmează să se întâmple

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 6 decembrie 2020

Copreședintele USR PLUS, Dacian Cioloș, a votat duminică la Zalău pentru „oameni noi în politică” și i-a îndemnat pe cetățeni să se prezinte la urne pentru a nu regreta în următorii ani.

„Am votat pentru oameni noi în politică, oameni care nu își doresc hoția sub nicio formă a ei, oameni care merg în Parlamentul României ca să construiască, nu pentru privilegii. Este momentul să apropiem Parlamentul României de societatea românească și împreună să facem schimbările pe care le dorim. Am votat pentru oamenii care și-au lăsat job-urile, care au un rost în viață, și se duc în Parlament să construiască pentru oameni. Cu siguranță după pandemie va trebui să reconstruim cu oameni onești și competenți. Trebuie să punem politica să lucreze pentru oameni. Cred că merită să dăm 30-40 de minute din viața noastră pentru ca în următorii patru ani să fim cu sufletul împăcat că ne-am adus contribuția la ce urmează să se întâmple”, a declarat Dacian Cioloș.

Sursa foto: Inquam Photos / Alex Nicodim

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW