Friday, June 14, 2024
Jurnalism corect


Dacian Cioloș a anunțat armistițiu politic pe perioada pandemiei: Acum trebuie să rezolvăm urgențele și vom avea apoi timp să discutăm și despre vinovății

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 31 martie 2020 Etichete: , , , ,

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, a anunțat că în interiorul formațiunii politice s-a decis ca pe perioada pandemiei COVID-19 membrii nu vor mai susține declarații politice și vor fi alături de instituțiile statului.

„Nu mai e timp acum doar de comentarii politice de pe margine. Vom fi alături de instituțiile statului român și de eforturile pe care le au de făcut, o să susținem Președinția, Guvernul, autoritățile locale să traverseze cu efecte cât mai mici criza asta de proporții. O să ne alăturăm efortului medical, economic și social, să contribuim cu tot ce putem noi la depășirea situației. Dacă suntem oameni responsabili, avem datoria să menținem echilibrul social, să evităm panica, să sprijinim oamenii să treacă peste încercarea asta.”

Totodată, Dacian Cioloș a declarat că membrii PLUS se vor pune la dispoziția autorităților.

„Mă pun pe mine și pe toți colegii mei, cei 20.000 de membri ai PLUS, la dispoziția autorităților române. Sunt oameni cu experiență, unii dintre ei chiar cu experiență guvernamentală, care o să fie la dispoziția Guvernului să ajute în domeniile importante acum, precum: sănătate, economie, social, agricultură sau acolo unde e nevoie. Și facem lucrul acesta fără nicio pretenție și fără nicio așteptare în schimb. Acum trebuie să rezolvăm urgențele și vom avea apoi timp să discutăm și despre vinovății, să tragem concluziile necesare și să învățăm să nu ne mai lăsăm folosiți de oameni fără scrupule. Dar vom face asta numai după ce trece criza.”

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW