Thursday, May 30, 2024
Jurnalism corect


D-ale campaniei: Cine este candidatul care a scos o vacă la păscut la doi pași de Palatul Parlamentului 

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 13 mai 2024

Campania electorală a intrat în linie dreaptă, iar pretendenții pentru funcțiile de conducere în administrațiile locale fac în aceste zile tot ce pot pentru a-i convinge pe cetățeni să le acorde votul, inclusiv lucruri mai puțin obișnuite. Adrian Vigheciu, candidatul PSD-PNL pentru funcția de primar al Sectorului 5, a publicat luni un videoclip, în care apare cu o vacă, foarte aproape de Palatul Parlamentului. 

Îmbrăcat într-un costul scrobit, cu cămașă albă și fără cravată, pretendentul la funcția de primar al Sectorului 5 își susține apăsat mesajul electoral, în timp ce animalul se înfruptă cu iarba deasă și înaltă din centrul Capitalei.

„Nu, din păcate nu este un film, este pura realitate din Sectorul 5. Dacă ne-am luat după actualul primar al Sectorului 5 am zice că în sectorul domniei sale – mă scuzați – în sectorul familiei sale curge doar lapte și miere. Din păcate, realitatea este cu totul alta. Doar că cetățenii, singurii care ar trebui să conteze în Sectorul 5, nu au parte nici de lapte și nici de miere. Actualei administrații nu îi pasă să facă lucruri importante pentru oamenii din Sectorul 5”, a afirmat Vigheciu.

Adrian Vigheciu este consilier general începând din anul 2020. Totodată, lucrează la Asociația de Gestionare Integrată a Deșeurilor Ilfov. El a ocupat funcția de city manager al Sectorului 6 în timpul mandatului social-democratului Gabriel Mutu.

Potrivit declarației de avere, Vigheciu deține, alături de soție, patru apartamente în București. Anul trecut, candidatul PSD-PNL a declarat venituri anuale de circa 140.000 lei. Este acționar la două firme cu câte un angajat, ambele fiind pe pierdere în ultimi patru ani.

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW