Monday, May 27, 2024
Jurnalism corect


Cursuri suspendate la liceul din Arad după ce mai mulți elevi au ajuns la spital în urma unei deratizări

By Daniela Eremia , in Stirile zilei , at 14 ianuarie 2020 Etichete: , , , , ,

Cursurile de la Liceul Teoretic „Adam Muller Guttenbrun” din Arad au fost suspendate, marți,  din dispoziția prefectului de Arad, după ce, luni, mai mulți elevi au ajuns la spital prezentând simptome iritative. În instituția de învățământ s-a făcut o deratizare în timpul vacanței de iarnă.

40 de elevi au ajuns la UPU Arad, din care 14 au fost internați.

În urma ședinței CJSU, de la 22:30 prefectul județului Arad a luat măsura suspendării cursurilor , în primă fază, doar pentru data de azi, la Liceul „Adam Muller Guttenbrun”, doar în corpul de clădire unde au apărut problemele. Azi dimineață, la ora 07:00, s-au prezentat 40 de elevi la UPU Arad, iar 14 au rămas internați”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Arad, Pleșca George, pentru mainnews.ro

În urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, prefectul de Arad a dispus verificări atât la firma care a făcut deratizarea la liceul german, cât și la școală.

Mai mulți elevi de la Liceul Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn” din Arad au ajuns, luni după-amiază, la Spitalul Județean Arad, prezentând simptome iritative, după ce în unitatea de învățământ, în timpul vacanței de iarnă, s-a făcut o deratizare.

Sursă foto: Inquam/ Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW