Tuesday, October 19, 2021
Jurnalism corect


Cumpănașu: Vom contesta expertiza INML/ Refuzăm certificatul de deces

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 19 august 2019 Etichete: , , ,

Alexandru Cumpănașu respinge în continuare expertiza INML și spune că va face o contraexpertiză a probelor în străinătate. Acesta acuză Institutul Național de Medicină Legală că a făcut publice informații care nu sunt verificare.

”Răbdarea noastră cam ia sfârșit. Ei ne spun că fac anchetă. Au zis sa îi lăsăm să lucrăm. Nu s-a emis niciun certificat de deces. Dacă mai sunt cetățeni care dau asta pe piață vreau să le spun că îi dăm în judecată. INML nu are un raport final. Indiferent dacă se va da certificat de deces sau nu, noi vom contesta decizia.

În  Caracal au fost mulți care au vorbit cu Dincă, care au beneficiat de pe urma lui, vom lupta până în pânzele albe pentru a afla adevărul. A fost o grabă nebună de a ne da un răspuns.

Nu s-a emis niciun certificat de deces. Dacă îl vom primi, îl vom rupe în secunda doi. Nu vom accepta să ne dea o hârtie dată pe nimic”, a spus Alexandru Cumpănașu.

De asemenea, unchiul Alexandrei a solicitat, luni, procurorului general, să-i comunice un răspuns referitor la plângerile penale și la solicitările de pedepsire a celor implicați în tragedia din Caracal

„AJUNGE!. Rabdarea mea a luat sfarsit. Am solicitat astazi Procurorului General sa-mi comunice in scris un raspuns la plangerile mele penale si solicitarile depuse de pedepsire a vinovatilor si aflare a adevarului. Domnul PG mi-a promis un raspuns scris in cateva zile. Astept. Insa este INADMISIBIL ca la aproape o luna dupa ce golanii de la Caracal l-au protejat pe Dinca sa nu avem luata NICI o masura: seful politiei Caracal si sotia se pensioneaza cu pensii uriase, procurorul de caz care s-a comportat ca un complice al lui Dinca s-ar putea sa fie repus in functie curand, judecatorul care nu a stiut legea nu are nici o sanctiune, politistii complici ai lui Dinca sau nepregatiti nu sunt nici macar suspendati, complicii lui Dinca nu sunt prinsi, IML se joaca cu soarta noastra”, a scris unchiul Alexandrei pe pagina sa de Facebook

Tot astăzi, Alex Cumpănașu a depus la Parchetul General o plângere penală pentru amenințările pe acre le-a primit în ultima perioadă.

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW