Saturday, May 18, 2024
Jurnalism corect


Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei : Solicit audierea tuturor parlamentarilor de Olt

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 6 august 2019 Etichete: , ,

Alexandru Cumpănașu cere audierea tuturor parlamentarilor de Olt. Unchiul Alexandrei, fata răpită și ucisă în Caracal, consideră că politicienii din acest județ au legături cu clanuri mafiote. Declarațiile au fost făcute la sediul Parchetului General.

„Solicit audierea tuturor parlamentarilor de Olt.

Ei dețin informații cu privire la o rețea infracțională din Olt. E vorba de rețele bine organizate și nu de criminali în serie. Acționează nu doar în trafic de carne vie.

E vorba de rețele infracționale care acționează prin monopolizarea unor instituții și prin activități ilegale de crimă organizată.

Politicienii au informații despre rețele. Audierea va aduce noutăți în acest caz. Alexandra este victima unei rețele de trafic de organe și de persoane.

În această plângere solicit audierea acestor parlamentari de Olt și verificări, anchete, față de toți politicienii care sunt implicați sau nu în clanuri mafiote”, a spus Cumpănașu.

Întrebat dacă plângerea sa îi vizează pe frații Ciocan, Cumpănașu a spus că nu poate da nume, însă a dat de înțeles că despre ei este vorba.

„Nu pot da nume. Cred că nu ați pus degeaba această întrebare. Frații Ciocan sunt cunoscuți în jud Olt”, a spus Cumpănașu.

Cei 9 parlamentari de Olt pentru care Cumpănașu a cerut audieri sunt Renica Diaconescu (PSD), Siminica Mirea (PSD), Paul Stănescu (PSD), Dan Ciocan (PSD), Marius Ionel Iancu (PSD), Alexandru Stănescu (PSD), Mihai Niță (ALDE), Gigel Știrbu (PNL) și Florin Iordache (PSD).

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW