Thursday, October 22, 2020
Jurnalism corect


Cumpănașu organizează un protest alături de familia Măceșanu: Nu acceptăm minciuna, abuzul și indiferența față de copiii noștri

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 2 ianuarie 2020 Etichete: , ,

Alexandru Cumpănașu a anunțat un protest în fața Parlamentului, pe 11 ianuarie, alături de familia Alexandrei Măceșanu, adolescenta de 15 ani răpită în luna iulie de Gheorghe Dincă. Scopul mitingului este de a arăta statului că „nu acceptăm minciuna, abuzul și indiferența față de copiii noștri”, susține Cumpănașu.

„Dragi romani, Dragi romani, bucuresteni, romani din diaspora haideti atat cat putem sa spunem NU abuzurilor si dramei Alexandrei si Luizei si raului facut copiilor nostri, Sorinei, padurilor, animalelor si oricaror suflete ce au DREPT LA VIATA si la o JUSTITIE CORECTA ‼ NOI NU ACCEPTAM DECESUL DECLARAT DE DIICOT? VOI?

Alaturi de familia Alexandrei, haideti la MARSUL DREPTATII SI ADEVARULUI de pe data de 11 ianuarie ora 14:00 din Piata Constitutiei (langa parlament) ‼ pentru a protesta pasnic dar pentru a transmite statului ca NU acceptam minciuna, abuzul si indiferenta fata de copiii nostri!!! Daca va este frica sau sunteti indiferenti ori lenesi sa ma iertati dar va meritati soarta‼Marsul nu are nici un caracter politic! Doar sa oprim VIOLENTA, RAPIRILE, VIOLURILE, CLANURILE, ABUZURILE STATULUI‼

Actualizare: cei ce vor sa participe la MARS pot trimite un email doamnei Monica la: mruianu@yahoo.de‼‼”, scrie Cumpănașu pe Facebook.

Cazul Caracal

Organele judiciare au fost sesizate pentru prima dată pe 15 aprilie cu privire la faptul că a dispărut Luiza Melencu. Pe 19 aprilie s-a întocmit dosar penal in rem pentru lipsire de libertate.

În luna iulie, autoritățile au fost sesizate de mama Alexandrei Măceșanu anunțând că fiica sa a dispărut. Fata a sunat de trei ori la poliție, însă a fost ignorată.

Acuzat este Gheorghe Dincă, un bărbat de 57 de ani din Caracal, care a mărturisit că le-a omorât pe cele două adolescente după ce le-a luat la ocazie.

Presupusele fapte ale lui Gheorghe Dincă au cutremurat România. În urma acestei tragedii, șeful Poliției Române de la acea vreme, Ioan Buda, a fost demis pentru modul în care a gestionat acest caz.

De asemenea, a fost demis și prefectul județului Olt, Petre-Silviu Neacșu.

Totodată, deși era pus la conducere doar de câteva zile, ministrul de Interne, Nicolae Moga, și-a anunțat demisia.

Chiar și procurorul-șef interimar al DIICOT și-a pierdut funcția în urma tragediei din Caracal, după ce, președintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW