Monday, December 11, 2023
Jurnalism corect


Cumpănașu face plângere penală la Parchetul General pentru INML

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 26 august 2019 Etichete: , , , , ,

Alexandru Cumpănașu a depus încă o plângere penală la Parchetul General pentru INML, spunând că medicii legiști au administrat „defectuos” probele din ancheta de la Caracal. Ministerul Sănătății a trimis Corpul de Control la INML, săptămâna trecută, la cererea lui Cumpănașu, iar în urma controalelor s-a întocmit un raport din care reiese că nu s-au încălcat procedurile de lucru în ceea ce privește analiza probelor.

Raportul ministerului a fost publicat de Alexandru Cumpănașu, pe pagina sa de Facebook. Potrivit acestuia, în document nu se menționează faptul că Alexandra Măceșanu ar fi moartă.

„Solicit efectuarea unei anchete la nivelul INML pentru că există indicii că acolo, la momentul în care au fost analizate probele, s-a comis o infracțiune. Rămâne ca experții și procurorul să hotărască”, a spus Cumpănașu.

” Mâine la oră 13.00 voi fi la Parchetul General pt a depune o nouă plângere penală față de INML pt modul defectuos în care au administrat probele furnizate spre expertiză, așa cum rezultă din Raportul de Control al Ministerului Sănătății. Plângerea va cuprinde și o serie de solicitări și clarificări URGENTE Procurorului General:

– stabilirea prin audieri a PATRULEI trimise de procurorul Popescu să meargă să facă VERIFICĂRI la casă lui Dinca și identificarea în ce au constat verificările. Fac precizarea dragi prieteni că menționarea acestei PATRULE care a bântuit pe lângă casă lui Dinca nu este precizată în raportul MAI.

– solicitarea la STS a celorlalte 2 convorbiri de la 112 care au fost efectuate cu privire la situația Alexandrei. Facerea publică a conținutului.

– audierea lui Mirea și șefului de post din Dobrosloveni pt a se stabili cine minte. La 1030 joi Dinca a sunat-o pe mamă Alexandrei de față fiind șeful de post. Acesta a declarat că l-a informat pe Mirea. Mirea spune că NU. Ori unul ori altul trebuie să meargă la pușcarie.

– reaudierea procurorului Popescu cu privire la sursă informației pe care a avut-o cum că Alexandra a fost sufocată. Fiind contrazis ulterior de alți procurori.

– efectuarea de verificări pt stabilirea modului în care INML a realizat analiză ADN în 2 ZILE!!!!- publicarea raportului polițistului PISTOL

– audierea/reaudierea cadastristului a cărui carte de vizită a găsit-o Alexandra și stabilirea declarațiilor sale. În cât timp a furnizat adresă lui Dinca

– cine a dat adresă de pe stradă Decebal unde s-a făcut percheziție fără mandat la care a participat vărul meu. Locația este fix în spatele casei lui Dinca”, a scris Cumpănașu, pe pagina sa de Facebook.

sursa foto: Facebook

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW