Friday, December 8, 2023
Jurnalism corect


Cumpănașu comentează rezultatele INML: Pentru anchetatori se face întuneric/ Bunicul Luizei a primit un mesaj de la numărul de telefon al nepoatei sale

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 17 august 2019 Etichete: , , , , ,

Alexandru Cumpănașu susţine, după ce INML nu a reuşit să stabilească cui aparţin fragmentele osoase găsite, că în ancheta DIICOT s-a făcut și mai mult întuneric. Unchiul Alexandrei susţine că teoria sa conform căreia fetele sunt victimele unei rețele de traficanți se certifică acum, odată cu rezultatul testului ADN. Pe de altă parte, bunicul Luizei Melencu susține că a primit un SMS de pe telefonul nepoatei sale, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

„Cred că pentru anchetatori se face și mai mult întuneric. Pentru mine personal se face și mai multă lumină în sensul că ceea ce am spus de la început și anume că avem de-a face cu o rețea de traficanți și că este probabil ca măcar una dintre ele să fie în viață se certifică. În acest moment nu există dovada decesului Luizei”, a declarat Cumpănașu pentru mainnews.ro.

Cumpănașu susține în continuare că Gheorghe Dincă face parte dintr-o rețea de traficanți de carne vie

„Este clar că nici crimele pe care le-ar fi făcut (Dincă) nu știe să le descrie și pare că nu ține minte. Este o minciună. Omul ăsta este acoperit, face parte dintr-o rețea, i se mai dă câte o informație, nici el nu știe cum să o plaseze”, a mai spus unchiul fetei.

DIICOT a informat că medicii legiști nu au putut identifica niciun profil ADN al fragmentelor osoase găsite în pădure. INML a informat zilele trecute că acestea aparțin unei fete cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani, care însă nu este Alexandra. Gheorghe Dincă, principalul suspect, le-a spus procurorilor că modul de operare în ceea ce o privește pe Luiza a fost același ca în cazul Alexandrei. Suspectul le-a indicat anchetatorilor o pădure din apropierea orașului în  care ar fi aruncat rămășițele după ardere. Acolo au fost găsite fragmentele osoase.

Bunicul Luizei a primit un mesaj de pe telefonnul nepoatei sale

Bunicul Luizei Melencu, fata din Caracal care a dispărut în luna aprilie și despre care se presupune că a fost ucisă de Gheorghe Dincă, susține că a primit un mesaj, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de la numărul de telefon al nepoatei sale.

„Acum pot fi contactat pe telefon (mesajul pe care l-a primit bunicul Luizei, n.r.). O lună de zile a dispărut chestia asta. Azi noapte, la ora 02.20 a mai apărut un mesaj: „Acum pot fi contactată”. Am dat telefon acolo… Am impresia ca telefonul Luizei este la cineva”, a spus bunicul Luizei, conform Mediafax.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW