Sunday, May 26, 2024
Jurnalism corect


Cum explică premierul Orban fotografia controversată în care apare alături de miniștrii liberali în timp ce fumează și consumă alcool: Nu pot să dezmint /  Nu am făcut nimic rău

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic , at 30 mai 2020 Etichete: , ,

Premierul Ludovic Orban și alți membrii ai Guvernului au fost surprinși într-o fotografie care a devenit virală pe internet. Liberalii au fost fotografiați într-o atmosferă relaxată, fumând și consumând băuturi alcoolice. 

“Da, am văzut fotografia. Este făcută de ziua mea de naştere, pe 25 mai. Au venit câţiva colegi. Este reală, nu pot să dezmint, cum fac alţii, lucruri de domeniul evidenţei. (…)Era pe seară, în biroul meu. Muncisem toată ziua, în ziua mea de naştere, iar ei au venit să îmi facă o surpriză. După ora 17:30-18:00, au venit la mine mai mulţi colegi care se şi văd în poză. Mai erau trei care nu se văd în poză. I-am servit, cum este normal, cu un pahar de ceva. Am stat de vorbă şi i-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, nu am făcut nimic rău”, a declarat Ludovic Orban, pentru Libertatea.

Întrebat de ce nu poartă mască de protecție în interior, premierul a răspuns: “Nu aveam mască pentru că mâncasem, se vede după farfuriile de pe mese. Le-am oferit o gustare colegilor mei apropiaţi, de cabinet. Veniseră să îmi ureze „La mulţi ani!”. Uitaţi-vă că în poză apar măşti şi farfurii”.

Premierul a infirmat că fotografia ar fi fost făcută de șeful Cancelariei, Ionel Dancă.

“Nu este adevărat. Ăsta este un fitil băgat în jurul fotografiei.(…) Primii care au difuzat sunt Vasilcoiu (n.r. – fost purtător de cuvânt al ministerului muncii în mandatul Liei Olguța Vasilescu – PSD) şi Orlando Teodorovici (n.r. – fost ministru al Finanțelor și fost vicepreședinte al PSD). Nici nu vreau să mă gândesc cine a făcut-o. Mai rămân 3-4 oameni. Eventual, cine ne-a servit putea să facă poza”, a spus Orban.

De la stânga la dreapta, în jurul unei mese sunt așezați ministrul Transporturilor, Lucian Bode, vicepremierul Raluca Turcan, care poartă mască de protecție sub bărbie, și premierul Ludovic Orban fumând o tigară și cu un pahar de bere în față.

Imediat în stânga premierului stă așezat ministrul Economiei, Virgil Popescu, care pare a bea o băutură spirtoasă și ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, care poartă mănuși de protecție și fumează un trabuc.

 

sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you can find 59219 additional Information to that Topic: mainnews.ro/cum-explica-premierul-orban-fotografia-controversata-in-care-apare-alaturi-de-ministrii-liberali-in-timp-ce-fumeaza-si-consuma-alcool-nu-pot-sa-dezmint-nu-am-facut-nimic-ra…

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW