Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


CSM refuză să apere reputația profesională a judecătoarei Claudia Jderu, după ce a fost blestemată de Elena Udrea

By Matthew Garvey , in Justitie Stirile zilei , at 13 mai 2021

Judecătorii din CSM refuză să îi apere independența și reputația profesională a judecătoarei Curții de Apel București, Claudia Jderu, care a condamnat-o pe Elena Udrea la 8 ani de închisoare. La scurt timp de la condamnare, fostul ministru al Dezvoltării o blestema pe judecătoarea Claudia Jderu. 

Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea cererii formulate de președintele CSM de apărare a independenței și reputației profesionale a doamnei Claudia Jderu, judecător la Curtea de Apel București și a puterii judecătorești în ansamblul său”, este decizia Secției pentru judecători a CSM.

Președintele CSM a inițiat cererea de apărare a independenței și reputației profesionale a judecătoarei Gabriela Jderu, după ce Elena Udrea a blestemat-o, ca urmare a condamnării la 8 ani de închisoare.

Femeia asta a dat o decizie absurdă! Nu știu cum va dormi la noapte! O blestem să simtă copiii ei ce simte copilul meu. Nu înțeleg cum va dormi această femeie liniștită la noapte”, a declarat Elena Udrea, la Antena 3.

CITEȘTE MAI MULTE AICI: Elena Udrea, după condamnarea de 8 ani: Răzbunare asupra a ceea ce a însemnat regimul Băsescu / Ce spune despre o posibilă plecare din țară

Fost ministru al Justiției: De astăzi este liber la blestemat

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, critică decizia CSM de a refuza să îi apere reputația profesională și independența judecătoarei Curții de Apel București și consideră că astfel de hotărâri „pur și simplu fac CSM-ul de râs”.

Conform unei decizii a sectiei de judecatori a CSM de astazi este liber la blestemat. O noua isprava a gastii Savonea si Baltag din CSM! Pai cum sa sanctioneze Baltag un discurs similar cu al ei, nu?? Doar 4 membrii ai sectiei de judecatori din CSM au votat pentru admiterea cererii formulate de preşedintele CSM de apărare a independenţ ei şi reputaţiei profesionale a doamnei Claudia Jderu. Restul de 6 judecatori au considerat ca este ok ca doamna judecator Jderu sa fie blestemata si linsata public!”, a scris Ana Birchall, pe Facebook.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW