Tuesday, December 7, 2021
Jurnalism corect


CSM: Peste 15% din posturile de procuror din teritoriu sunt vacante

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 9 iunie 2020 Etichete: , , ,

Peste 15% din posturile de procuror din teritoriu sunt vacante, conform cifrelor publicate, marți, de Consiliul Superior al Magistraturii.

Cel mai mic grad de ocupare (33%) se înregistrează la Parchetul de pe lângă Judecătoria Dorohoi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, Parchetul de pe lângă Judecătoria Şimleul Silvaniei, Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Topliţa, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Gurahonţ.

Pe de altă parte, cel mai mare grad de ocupare (133%) se înregistrează la  Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin, unde gradul de ocupare este de 133%, conform Agerpres.

În ceea ce privește parchetele militare, gradul de ocupare a posturilor de procuror este de aproape 66% la nivel național. La Secția Militară a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție doar 50% dintre posturi sunt ocupare.

La PÎCCJ, gradul de ocupare este de 77%, la DNA de 71%, la DIICOT de 86%, în timp ce la Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie doar 47% dintre posturi sunt ocupate.

Vezi AICI datele oferite de CSM

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW