Tuesday, February 7, 2023
Jurnalism corect


Cristian Socol, unul dintre artizanii programului de guvernare din perioada Dragnea, propunerea PSD pentru Ministerul Finanțelor

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 23 noiembrie 2020

Profesorul Cristian Socol, unul dintre artizanii programului de guvernare al PSD din perioada lui Liviu Dragnea, este propunerea social-democraților pentru funcția de ministru al finanțelor, a anunțat președintele formațiunii, Marcel Ciolacu.

Acesta a mai afirmat că pentru funcția de premier se iau în calcul mai multe nume, printre care Vasile Dâncu, Sorin Grindeanu și Mihai Tudose.

„Sunt mai mulţi colegi care ar putea să ocupe această funcţie de prim ministru. Este şi domnul Sorin Grindeanu, este şi domnul Mihai Tudose, este şi domnul Vasile Dâncu şi mulţi alţii. Încercăm să ne creionăm o echipă cât mai bună, cât mai mulţi specialişti. Domeniul sănătăţii va rămâne prioritar unde vom merge cu domnul Rafila, mai mult ca sigur, la Educaţie vom veni cu propunerea domnul profesor Azamfirei, iar la finanţe vom veni tot cu un profesor în economie, domnul Cristi Socol. Cred că aceste trei domenii sunt cele mai importante pentru România în viitor, după cum vedeţi, venim cu trei nume noi, nu neapărat PSD-işti vechi, cu state vechi, căutăm soluţii pentru români şi cu oamenii cei mai recunoscuţi în domeniul lor de activitate” a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3, cotat de News.ro.

Sursa foto: zf.ro

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW