Wednesday, April 24, 2024
Jurnalism corect


Cristian Popescu Piedone: Nu îmi retrag candidatura la funcția de primar general al Bucureștiului

By Ana Teșcan , in Politic Stirile zilei , at 27 martie 2024

Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Capitalei, a transmis miercuri, 27 martie, că nu își retrage candidatura, în contextul sondajului Avangarde la comanda Digi24 care ia în calcul și retragerea actualul primar al Sectorului 5 din cursa pentru fotoliul de edil general al Capitalei.

„NU ÎMI ESTE FRICĂ DE BAU-BAU! NU ÎMI RETRAG CANDIDATURA LA FUNCȚIA DE PRIMAR GENERAL AL BUCUREȘTIULUI!

Săgețile pe care le trageți în mine, minut cu minut, ajung direct în scutul cetățenilor care mă susțin!

NU concurez cu nicio persoană! NU mă bat cu nicio persoană! NU am niciun meci de câștigat! Bucureștiul nu este ring de box și nici disciplină sportivă!BUCUREȘTIUL este orașul meu natal și CAPITALA țării mele! BUCUREȘTIUL este casa bucureștenilor care îl iubesc, care îl respectă, care muncesc pentru bunăstarea lui”, a scris Piedone într-o postare pe Facebook.

Cristian Popescu Piedone ar câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei cu 42% din voturi, urmat de Nicușor Dan cu 30% și de Cătălin Cîrstoiu cu 16%, dacă alegerile ar avea loc duminica viitoare, arată rezultatele sondajului citat.

Alegătorii lui Cristian Popescu Piedone au fost întrebați pe cine ar susține în absența acestuia ca și candidat. Conform sondajului, 41% dintre aceștia ar opta pentru Nicușor Dan, urmat de Cătălin Cîrstoiu, care ar obține 29% din voturi.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW