Monday, June 24, 2024
Jurnalism corect


Cristian Popescu Piedone: Încă un tun de 1 milion de euro, dat de Florea înainte de alegerile locale

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 29 martie 2021

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, susține că fosta administrație a achiziționat, cu aproximativ 1 milion de euro, 700 de cântare a căror valoare de piață ar fi, în realitate, de 100.000 de euro. 

Cu doar câteva săptămâni înainte de alegerile locale, fosta administrație a mai dat un tun de aproape 1 milion de euro. Aproximativ 700 de cântare cumpărate de Economat Sector 5 SRL. Asta în condițiile în care cântarele valorau aproximativ 100.000 de euro. Achiziția a fost făcută prin încredințare directă, iar costul unui cântar pe piață este de aproximativ 500 de lei în momentul de față”, a scris Cristian Popescu Piedone, pe Facebook.

Primarul Sectorului 5 insinuează că banii ar fi fost folosiți pentru finanțarea campaniei electorale a fostului primar PSD Daniel Florea.

Mă întreb oare pentru ce au fost folosiți acești bani, acest milion de euro, bani ce aparțin locuitorilor din Sectorul 5?! Oare nu cumva pentru finanțarea campaniei electorale a fostului primar? Nu mai vorbim despre faptul că în Piața Rahova există doar 450 de tarabe. Pentru ce aveau nevoie de 700 de cântare? O achiziție demnă de Florea și acoliții săi. Lipsă de respect și bătaie de joc la adresa cetățenilor Sectorului 5”, a adăugat primarul Sectorului 5.

Corpul de control al primarului va face o solicitare către organele competente pentru a cerceta modalitatea de achiziție a celor 700 de cântare.

Va fi cercetat și felul în care acestea au ajuns în „custodia” Administrației Piețelor Sector 5, suma pentru un astfel de cântar fiind de aproximativ 10 ori mai mare decât valoarea de piață din momentul de față”, a spus Piedone.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW