Saturday, February 24, 2024
Jurnalism corect


Cristian Popescu Piedone anunță că PPU-sl și PSD vor forma majoritate în consiliul local

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 6 octombrie 2020 Etichete: , , ,

Cristian Popescu Piedone anunță că PPU-sl va forma o majoritate în consiliul local al Sectorului 5 cu PSD. Primarul ales al sectorului susține că primăria va funcționa în mod transparent.

Primarul ales al Sectorului 5 a anunțat că, în urma unei întâlniri cu Marcel Ciolacu, aceștia au convenit ca PSD și PPU-sl să formeze majoritate în consiliul local. Cristian Popescu Piedone susține că primăria va funcționa în mod transparent.

Având în vedere că PSD are numărul cel mai mare de consilieri în Sectorul 5, am ales să discut primii cu domniile lor pentru o majoritate în consiliul local. Mi-am expus părerea eu și domnul Ciolacu. Consider că discuțiile s-au încheiat.  Se va forma o majoritate PPU-sl și PSD în consiliul local al Sectorului 5.(…) Primăria Sectorului 5 va fi de sticlă, transparentă. Dumneavoastră o să vedeți totul, și trecutul și viitorul”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

În acest moment, PSD și PPUsl au 14 locuri în consiliul local, ceea ce ar fi suficient să formeze o majoritate simplă în consiliu. PNL, USR-PLUS și PMP au, în total, 13 mandate de consilieri.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW