Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


Cristian Ghinea îl critică pe Nicușor Dan: Stă într-o debara și este un fel de Mesia. Nu vorbeşte cu nimeni, nu dă telefoane, nu răspunde la telefoane şi dă bule

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 29 aprilie 2021

Cristian Ghinea îl critică pe primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, spunând că nu vorbește cu nimeni și că nu răspunde la telefon. Ministrul USR-PLUS al Proiectelor Europene consideră că fostul său coleg de partid suferă de sindromul „Mesia din debara”.

E un primar independent, pe care cred că l-am deranjat cu nişte “pretenţii” care apar într-un protocol.(…) Cea de bază, umană, e să dai un telefon consilierilor care vrei să-ţi voteze bugetul”, a precizat Cristian Ghinea, pentru Spotmedia.

Ghinea susține că Nicușor Dan nu vorbește cu consilierii USR-PLUS, dar îi amintește primarului general că alegerile din București au fost câștigate de Alianță, care are cel mai mare grup în Consiliul General.

I-a tratat pe consilierii USR-PLUS ca pe ăia mici şi proşti care îl votează orice ar fi. Dl Nicuşor Dan suferă de sindromul de “Mesia din debara”. Îl ştiu foarte bine de la USR. El stă într-o debara şi este un fel de Mesia. Nu vorbeşte cu nimeni, nu dă telefoane, nu răspunde la telefoane şi dă bule. Toată lumea trebuie să stea drepţi şi să execute că dă el bule. Nu merge aşa! E primarul Captalei, nu a fost votat şef la Şoimii Patriei”, a spus ministrul Proiectelor Europene.

Cristian Ghinea l-a mai acuzat pe Nicușor Dan că face bugetul „ca Firea”.

Face exact ce critica la bugetul lui Firea, supraestimarea veniturilor. Eu aș fi putut înțelege un buget de criză, dar se putea explica. Cum faci să reduci cheltuielile aberante ale Primăriei? Dar a făcut ca Firea. Atunci de ce s-a mai schimbat?”, a adăugat Ghinea.

CITEȘTE MAI MULTE AICI: Bugetul Primăriei Capitalei, respins de Consiliul General. Consilierii USR PLUS s-au opus proiectului inițiat de Nicușor Dan

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW