Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Cristian Băcanu acuză fraudă la numărarea voturilor în Sectorul 5: Avem dovada că într-o secție au fost furate 90 de voturi PNL de la Consiliul Local

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 28 septembrie 2020 Etichete: ,

Cristian Băcanu acuză fraudarea alegerilor în Sectorul 5. Candidatul liberal, devansat în cursa electorală de Popescu Piedone, susține că are dovezi privind dispariția a 91 de voturi ale PNL, care în procesul verbal ar fi ajuns la Partida Romilor.

„Avem dovada că într-o secție de vot au fost furate 90 de voturi PNL de la consiliul local. Acestea au fost puse din pix către alte formațiuni (81 de voturi către Partida Romilor). În aceeași secție, un vot pentru mine a fost înlăturat.

În total, în această secție, vorbim despre o fraudă uriașă de 91 de voturi în detrimentul Partidului Național Liberal (90 voturi la CL si un vot la Primar – aproape 20% din totalul voturilor CL din acea secție). Dacă pe o singură secție de vot frauda este atât de mare, este clar că se impune verificarea existenței unei fraude masive în sectorul 5. Am constituit o echipă tehnică de contestare/verificare a rezultatului alegerilor și vom acționa în vederea stabilirii adevărului.”

Avem dovada că într-o secție de vot au fost furate 90 de voturi PNL de la consiliul local. Acestea au fost puse din pix…

Publicată de Cristian Băcanu pe Luni, 28 septembrie 2020

Potrivit rezultatelor parțiale, Cristian Popescu Piedone, condamnat la 8 ani de închisoare în dosarul „Colectiv”, a câștigat alegerile în Sectorul 5 cu 28% din voturi. Acesta este urmat Daniel Florea (PSD) – 25,6% și Cristian Băcanu – 25,2%.

Sursa foto: Facebook / Cristian Băcanu

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *