Wednesday, June 12, 2024
Jurnalism corect


Crimă în Spitalul de Urgență Piatra Neamț. O femeie a fost ucisă de soțul ei

By Daniela Eremia , in Stirile zilei , at 10 ianuarie 2020 Etichete: , , , ,

Poliția municipiului Piatra Neamț a fost sesizată, vineri, cu privire la faptul că, o femeie de 49 de ani a fost ucisă de soț, în Spitalul de Urgență al orașului.

Femeia fusese recent avansată în funcția de director de îngrijiri al Spitalului de Urgență Piatra Neamț.

Potrivit unor surse, femeia era în plin proces de divorț cu soțul ei, acesta fiind și motivul discuției tensionate dintre cei doi care a degenerat tragic.

Cercetările au confirmat faptul că șotul victimei, un bărbat de 50 de ani, din Piatra Neamț, și-a înjunghiat mortal soția.

Soțul femeii se află în arestul poliției.

Victima nu ar fi făcut în prealabil sesizări privind posibile acte de violență și nici nu solicitase vreun ordin de protecție față de bărbat.

Cercetarea la fața locului este în desfășurare și se realizează sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț.
În urma administrării probatoriului, procurorul competent pentru soluționarea cauzei va dispune o măsură preventivă față de cel în cauză”, potrivit comunicatului IPJ Neamț.

Sursă foto: Realitatea de Craiova

Comentarii


  • Modiga Daniel și Rusu l-au ucis pe Balint sa ii fure banii! Și și-a pregătit afacerea cu coșciuge și vrea să îl ucidă și pe Ciurlica .. a ucis-o pe Natalia Oreiro in Brașov! Au rude în Piatra Neamț! Și pe Ignat Mircea. Și pe Dorin Roșca la Bizighiesti.

  • … [Trackback]

    […] Read More here on that Topic: mainnews.ro/crima-in-spitalul-de-urgenta-piatra-neamt-o-femeie-a-fost-ucisa-de-sotul-ei/ […]

  • … [Trackback]

    […] Information on that Topic: mainnews.ro/crima-in-spitalul-de-urgenta-piatra-neamt-o-femeie-a-fost-ucisa-de-sotul-ei/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW