Wednesday, January 19, 2022
Jurnalism corect


Creşte numărul deceselor în rândul pacienţilor transferaţi de la Matei Balş – 10 decese au fost înregistrate până în prezent

By Andreea Traicu , in Stirile zilei , at 2 februarie 2021 Etichete: , ,

Un alt pacient care s-a aflat în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București în timpul incendiului din 29 ianuarie a decedat marţi. Este vorba despre o persoană în vârstă de 80 de ani, internată la Spitalul Universitar. Până la ora transmiterii ştirii, au fost înregistrare 10 decese.

„Pacientul a fost diagnosticat cu o forma severă SARS Cov-2, prezenta multiple comorbidități și se afla internat în secția de Terapie Intensivă a unității medicale, intubat. Ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului”, transmite Ministerul Sănătăţii.

Dimineaţă, Ministerul Sănătăţii anunţa al nouălea deces, fiind vorba despre o pacientă în vârstă de 70 de ani, transferată după incendiu la Spitalul de Urgență „prof. dr Dimitrie Gerota”, care era internată în secția de Terapie Intensivă.

Pacienta se afla în stare gravă, fiind intubată, prezenta comorbidități și era diagnosticată cu infecție cu SARS Cov-2. În această situație, ancheta medico-legala va stabili cauzele decesului.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW