Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Costel Alexe, aviz pozitiv în Parlament pentru încă un mandat de ministru al Mediului: Vreau să-i văd cu cătuși pe mâini pe toți cei care au tăiat pădurile României

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 3 martie 2020 Etichete: , ,

Costel Alexe, propus ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor, a fost audiat, marți, în Comisia pentru mediu şi echilibru ecologic din Parlament. Ministrul interimar a primit aviz pozitiv pentru un nou mandat, cu 19 voturi „pentru”, 18 „împotrivă” și „zero abțineri”.

La ultimele audieri, ministrul interimar al Mediului a primit aviz negativ.

“Am prezentat acum 2 săptămâni clasamentul cu cele mai mari tăieri din Păduri din România. Maramureș este cel mai afectat. (…) Colegii de la garda forestieră Cluj au descoperit cea mai amre tăiere ilegală. Din 2005 până în 2011 au fost tăiați 100 000 de metri cubi. (…)Colegii au transmis dosarul la parchet. Vreau să-i văd cu cătuși pe mâini pe toți cei care au tăiat pădurile României. Sper ca instituțiile statului să-i trimită acolo unde merită”, a spus Costel Alexe.

În ceea ce privește poluarea atât din Capitală cât și din țară, ministrul interimar al Mediului a spus: “Avem speranța că odată cu implementarea cestui plan amplu de control, pe granița României să stopăm exporturile de deșeuri din țara noastră”

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW