Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Cosette Chichirău, despre afirmațiile lui Mihai Chirica: Este un discurs tipic de pesedist prins la furat. Asta nu face cinste PNL

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 29 aprilie 2021

Cosette Chichirău cere conducerii naționale a PNL să îi retragă sprijinul politic lui Mihai Chirica, după ce primarul Iașiului a afirmat că se simte în pericol și a menționat că speră ca justiția „să nu se facă în cabinetele de partid”. Consilierul local al USR-PLUS solicită Consiliului Superior al Magistraturii să ia atitudine față de declarațiile lui Chirica.

Cer conducerii naționale a PNL să se disocieze URGENT de declarațiile lui Mihai Chirica și să-i retragă sprijinul politic. Primarul Iașului a declarat că se află ”într-o situație” care îi ”slăbește încrederea în justiție într-un mod radical”, insinuând că justiția s-ar putea face ”în cabinetele de partid”. Mihai Chirica este inculpat în două dosare penale instrumentate de DIICOT”, a scris Cosette Chichirău, pe Facebook.

Chichirău consideră că orice altă decizie în afară de retragerea sprijinului politic ar fi o tentativă din partea PNL de a pune „batista pe țambal”, lucru ce nu va fi tolerat de ieșeni.

Sper ca PNL să nu gireze prin tăcere discursul lui Chirica. Este un discurs tipic de pesedist prins la furat, din categoria Dragnea – Năstase. Iar asta nu face cinste PNL”, a precizat Chichirău.

Consilierul local USR-PLUS și fostul contracandidat al lui Chirica la alegerile locale din 2020 cere CSM să ia atitudine față de declarațiile primarului Iașiului.

Astfel de insinuări fac rău sistemului de justiție din România, sunt incorecte faptic și sunt nocive pentru societate”, a adăugat consilierul local.

CITEȘTE MAI MULTE AICI: Mihai Chirica: Mă simt într-un grav pericol, sper ca Justiția să nu se facă în cabinete de partid

Sursă foto: Inquam Photos / Liviu Chirica

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *