Tuesday, November 30, 2021
Jurnalism corect


Corupție și evaziune fiscală cu fondul forestier național / Percheziții la un ocol silvic – SURSE

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 22 octombrie 2020

Percheziții la o instituție publică, persoane fizice și sedii ale unor societăți comerciale, într-un dosar ce vizează infracțiuni de corupție și evaziune fiscală, privind activități de administrare și protecție a fondului forestier național. 

Procurorii au efectuat, joi, 11 percheziții domiciliare pe raza județelor Vâlcea și Argeș, într-un dosar ce vizează infracțiuni de corupție și evaziune fiscală ce au fost săvârșite în perioada 2018-2020, privind activități de administrare și protecție a fondului forestier național.

Au fost vizate persoane fizice, sedii ale unor societăți comerciale, dar și un ocol silvic, potrivit unor surse mainnews.ro.

În această dimineață, 22 octombrie 2020, lucrători de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciile Județene Anticorupție Vâlcea, Argeș, Dolj, Gorj și Mehedinți, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, efectuează 11 percheziții domiciliare pe raza județelor Vâlcea și Argeș, respectiv o percheziție la o instituție publică, șase percheziții la persoane fizice și patru percheziții la sediile unor societăți comerciale.
Activitățile procedurale sunt efectuate într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și evaziune fiscală, săvârșite în perioada 2018 – 2020, în legătură cu activități de administrare și protecție a fondului forestier național.
Concomitent cu desfășurarea activităților de percheziție domiciliară au loc audieri de persoane și sunt efectuate verificări și ridicări de înscrisuri de către polițiștii anticorupție.
Activitățile derulate de procurorul de caz și polițiștii D.G.A. beneficiază de sprijin de specialitate din partea jandarmilor din cadrul Inspectoratelor Județene de Jandarmi Vâlcea și Argeș, precum și lucrători din cadrul Gărzii Forestiere Vâlcea”, potrivit unui comunicat emis de Direcția Generală Anticorupție.

Sursă foto: proalba.ro

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW