Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Coronavirus | Numărul deceselor a crescut la 132. Germania a confirmat alte 3 cazuri de infecții

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 29 ianuarie 2020 Etichete: ,

Numărul de decese cauzate de infecția cu coronavirus a crescut la 132. Autoritățile chineze au confirmat, miercuri, că au fost înregistrate 5.974 de cazuri de îmbolnăviri, numărul depășindu-l pe cel din timpul epidemiei SARS, din perioada 2002-2003.

Potrivit autorităților sanitare chineze, numărul de persoane infectate cu coronavirus a crescut, de la o zi la alta, cu 1 400 de cazuri.

După ce marți autoritățile germane au confirmat primul caz de infecție cu coronavirus din țară, acestea au anunțat că au mai fost depistate alte trei persoane. Conform presei germane, se pare că cele patru persoane infectate lucrează în același loc. Cazuri de infecții cu coronavirus au mai fost depistate până acum în Franța.

Compania aeriană rusă Ural Airlines a luat decizia să-şi suspende toate cursele care au ca destinaţie Europa din cauza temerilor legate de epidemia cu coronavirus. Compania operează zboruri spre Munchen, Paris şi Roma.

Mai mult, și compania aeriană British Airways şi-a suspendat toate zborurile directe cu China, de teama răspândirii virusului.

Autorităţile din Emiratele Arabe Unite au confirmat un caz de îmbolnăvire cu virusul ucigaș.

Cercetătorii americani de la National Institutes of Health (NIH) și de la Johnson & Johnson au început să lucreze la niște vaccinuri potenţiale împotriva coronavirusului.

De asemenea, cercetătorii de la Institutul pentru Infecţii şi Imunitate Peter Doherty din Melbourne, Australia au reușit să recreeze noul tip de coronavirus.

 

sursa foto: alfaomega.tv  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *