Sunday, May 9, 2021
Jurnalism corect


Corina Creţu spune că a plecat de rușine din PSD: Credeți că mi-a fost ușor să părăsesc o funcţie cu un salariu de 18.000 de euro pe lună?

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 16 februarie 2020 Etichete: , ,

Corina Crețu a declarat, duminică, la evenimentul Pro România că motivul pentru care a plecat din PSD a fost că i-a fost rușine să mai spună la Bruxelles că ma face parte din partid.

 „Am plecat după 29 de ani din PSD. Credeţi că după 29 de ani în PSD mi-a fost uşor să plec şi să părăsesc o funcţie cu un salariu de 18.000 de euro pe lună, înainte de termen? Am plecat că mi-a fost ruşine să mai spun că sunt în PSD. Degeaba ne facem complimente acum, după ce s-au pierdut miliarde de euro. Cum puteam eu, comisar european, să explic faptul că şi acum 70% din banii europeni din 2014 i se cuvin României. Aşteaptă la Bruxelles să fie accesaţi”, a declarat Corina Creţu.

Ca europarlamentar, Corina Crețu a fost membră în Comisia pentru ocuparea forței de muncă și afaceri sociale, Delegația parlamentară pentru relațiile cu Statele Unite și Delegația parlamentară pentru relațiile cu Republica Moldova.

În 2019, aceasta a părăsit PSD pentru a se înscrie în Pro România.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW