Monday, July 22, 2024
Jurnalism corect


Copile cu vârste între 13 și 17 ani exploatate de o rețea de proxeneți din Giurgiu / Două persoane reținute

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 3 iulie 2020 Etichete: , , ,

Polițiștii și procurorii DIICOT din Giurgiu au destructurat o rețea de traficanți de minori care exploata tinere cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani, conform surselor mainnews.ro.

Opt percheziții au avut loc, joi, la domiciliile membrilor rețelei din Giurgiu.

“Din cercetările efectuate până în prezent, există suspiciunea rezonabilă că persoanele bănuite ar fi recrutat, în vederea exploatării, sau au ar fi exploatat sexual, prin obligarea la practicarea prostituției, mai multe fete minore”, arată IGPR.

În urma perchezițiilor au fost ridicate un pistol airsoft, calibrul 6mm., mai multe cartele SIM, o macetă, substanțe vegetale susceptibile a fi droguri și mai multe telefoane mobile și tablete, bunuri susceptibile a fi folosite în activitatea infracțională.

Două persoane au fost reținute pentru 24 de ore de procurorii DIICOT pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori. Cei în cauză vor fi scoși din Centrul de Reținere și Arest Preventiv Giurgiu și vor fi prezentați Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: mainnews.ro/copile-cu-varste-intre-13-si-17-ani-exploatate-de-o-retea-de-proxeneti-din-giurgiu-doua-persoane-retinute/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW