Saturday, June 15, 2024
Jurnalism corect


Control judiciar pentru un profesor, acuzat de agresiune sexuală împotriva unei eleve


Un profesor este cercetat de procurorii vâlceni după ce ar fi comis mai multe acte de natură sexuală împotriva unei fete, care este elevă la unitatea de învăţământ unde era angajat cadrul didactic. Profesorul este cercetat sub control judiciar şi nu are voie să mai profeseze şi nici să se apropie de fată sau de familia ei.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Drăgăşani a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că procurorii fac cercetări pentru a lămuri împrejurările în care, în acest an, un cadru didactic de la o unitate şcolară din comuna Prundeni, a comis mai multe acte de natură sexuală, împotriva unei minore, elevă a aceleiaşi unităţi de învăţământ.

Bărbatul este cercetat sub control judiciar şi trebuie să respecte mai multe obligaţii, printre care să nu se deplaseze la unitatea şcolară, respectiv în curtea acesteia sau în sediul unităţii şcolare, să nu se apropie de eleva respectivă sau de membrii familiei acesteia şi de martorii audiaţi în cauză, la o distanţă mai mica de 50 de metri, şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect pe nicio cale; să nu exercite calitatea de profesor, meserie/profesie în exercitarea căreia a săvârşit faptele.

Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW