Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Control judiciar pentru un bărbat acuzat că ar fi atacat cu cuțitul vânzătorul unei shaormerii din Capitală SURSE


Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 3 București a decis să îl cerceteze sub control judiciar pe bărbatul acuzat că l-ar fi atacat cu  cuțitul pe  vânzătorul unei shaormerii, în urma unui conflict spontan. Bărbatul ar fi atacat, după ce soția sa a avut un schimb de replici cu victima, nemulțumită de calitatea produselor cumpărate. Potrivit surselor Main News, procurorii au decis să îl cerceteze pentru loviri și alte violențe sub o măsură preventivă mai „blândă” decât cea a arestării peventive. El s-a predat, iar sâmbătă, 22 aprilie, a fost reținut pentru 24 de ore. 

Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, la o sharmerie din Sectorul 3 al Capitalei.

„La data de 21 aprilie 2023, în jurul orei 00.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 11 au fost sesizați cu privire la faptul că angajatul unui restaurant fast food ar fi fost agresat, cu un obiect tăietor-înțepător, de un bărbat cu care a avut o discuție în contradictoriu. Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a lua primele măsuri, bărbatul agresat fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească. Cercetările sunt continuate, în vederea identificării și depistării persoanei bănuită de săvârșirea faptei de lovirea sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3″,  a transmis Poliția Municipiului București.

Pe parcursul controlului judiciar(n.r. 60 de zile) agresorul nu are voie să părăsească țara, să ia legătura cu victima și va trebui să se prezinte regulat la Poliție.

Sursă foto: Poliția Română

 

Comentarii