Sunday, May 19, 2024
Jurnalism corect


Contre între primarul general și primarul Sectorului 1 pe tema adăpostului Odăi / Nicușor Dan: Am solicitat ASPA să asigure serviciul / Armand: Vineri, PS1 a propus același lucru

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 7 februarie 2021

Nicușor Dan a anunțat, pe Facebook, că a solicitat Asociației pentru Supravegherea și Protecția Animalelor(ASPA) să preia administrarea Adăpostului Odăi și a precizat că Primăria Capitalei îl va finanța pentru următoarele două luni. Clotilde Armand i-a transmis, printr-un comentariu la postarea primarului general, că Primăria Sectorului 1 ar fi făcut aceeași propunere în decursul zilei de vineri. 

În contextul problemelor care au apărut între compania Romprest Service și Primăria Sectorului 1 și pentru a nu risca să rămână fără îngrijire câinii de la adăpostul Odăi, am solicitat ca ASPA (din subordinea Primăriei Capitalei) să asigure serviciul, astfel încât animalele fără stăpân să fie protejate. Am primit mai multe semnale și din partea unor ONG-uri pentru a colabora, în sensul asigurării, în continuare, a adăpostului, hranei și îngrijirii acestora”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

Primarul Capitalei a transmis că adăpostul Odăi va fi finanțat pentru următoarele 1-2 luni din bugetul PMB, timp în care se pot găsi „soluții pe termen lung”.

Orice s-ar întâmpla în relațiile contractuale dintre administrația publică și un agent economic sau altul, animalele fără stăpân nu trebuie să aibă de suferit”, a adăugat primarul general.

În replică, Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, susține că a luat această decizie în decursul zilei de vineri, în cadrul unei ședințe la care Nicușor Dan nu a luat parte, deoarece nu ar fi răspuns solicitărilor.

Ne bucurăm pentru colaborare. Ar fi fost și mai frumos să participați vineri la Primăria Sectorului 1 unde s-a propus exact ceea ce ați scris aici. Poate răspundeți în viitor acestor solicitări. Numai bine”, este comentariul lui Clotilde Armand la postarea lui Nicușor Dan.

 

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW