Monday, May 27, 2024
Jurnalism corect


Contradicții în cazul pacientei care ar fi luat foc pe masa de operație. Beuran susține că nu a fost în sală. Emanuel Ungureanu: E o minciună

By Daniela Eremia , in Stirile zilei , at 28 decembrie 2019 Etichete: , , , ,

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a prezentat cazul pe Facebook, abia astăzi și susține că o parte din vină aparține chirurgului Beuran, însă acesta a declarat că nu a fost în sala de operații.

Chirurgul Mircea Beuran spune că nu a fost la spital în acea zi și că nu a făcut nicio intervenție chirurgicală, potrivit Digi24.

Fiul pacientei spune că a aflat despre incident chiar în ziua de 22 decembrie și a fost informat chiar de medicul Beuran. De asemenea, acesta a precizat că a apelat la un avocat și va cere explicații spitalului.

Deputatul Emanuel Ungureanu a declarat că este o minciună faptul că Mircea Beuran nu a fost la spital în aceea zi susținând că informațiile pe care le are sunt de la o asistentă care este avertizor de integritate.

Domnul Beuran declară că nu a fost în sală. E o minciună ordinară. Informațiile pe care le am eu le am de la o asistentă care este avertizor de integritate în acest spital și care mi-a relatat că niciunul dintre medicii care au fost în sală nu au fost audiați de Inspecția de stat, ceea ce miroase de la o poștă a mușamalizare”, a spus Ungureanu.

Sursă foto: Facebook 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW