Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Contrabandă cu țigări pe Dunăre/7 persoane au fost reținute

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 23 octombrie 2019 Etichete: , ,

Șapte persoane au fost reținute după ce, luni, agenții de la Polția Transporturi Constanța au efectuat 27 de percheziții domiciliare la persoane bănuite de contrabandă de țigări. Perchezițiile au venit ca urmare a unei acțiuni de flagrant delict desfășurată pe Dunăre.

Un bărbat de 31 de ani a fost prins în flagrant, luni, pe fluviul Dunărea, în zona localității Ostrov în timp ce primea 37.440 de țigarete de diverse mărci fără a timbre și accize românești de la o navă de sub pavilionul Ucrainei.

Doi membrii ai echipajului maritim ucrainean vindeau de mai multă vreme, în mod repetat, motorină fără accize și țigări fără timbre pe Dunăre. Motorina și țigările erau vândute mai departe pe teritoriul României, la prețuri mult mai mari.

Polițiștii au efectuat în total 27 de percheziții domiciliare pe  raza județelor Constanța și Călărași. În urma verificărilor au fost confiscați 365.900 de lei, 7.635 de euro, 40 de leva.

De asemenea, la percheziții au mai fost descoperite și 64.840 de țigarete, 2.660 de litri de motorină, 300 de grame de aur, 12 telefoane mobile, 4 motoare de barcă, 11 plase și o pompă de extragere a combustibilului.

13 persoane au fost duse la audieri la SRPT Constanța. Șapte persoane au fost reținute pentru 24 de ore, pentru infracțiunile de contrabandă, tăinuire și delapidare, urmând să fie prezentate parchetului e pe lângă Judecătoria Constanța.

sursa foto: Poliția Română

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you can find 71492 additional Information to that Topic: mainnews.ro/contrabanda-cu-tigari-pe-dunare-7-persoane-au-fost-retinute/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *