Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


DIICOT: A fost găsit un sac cu fragmente osoase şi cenusă. Suspectul susţine că e trupul Luizei

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 5 august 2019 Etichete: , ,

Procurorii DIICOT au continuat, luni, cercetarea la faţa locului la Caracal. Suspectul principal a fost dus la locuinţa lui, unde ar fi ucis două tinere, iar ulterior la o pădure din apropiere. Acolo, anchetatorii au găsit un sac cu fragmente osoase şi cenunşă, despre care Gheorghe Dincă susţine că i-ar aparţine Luizei.

S-a continuat cercetarea la faţa locului, s-a făcut conducerea în teren, unde a indicat că a abandonat un sac cu fragmente osoase arse şi cenusă care trebuie cernută. Aşa a declarat, că e trupul Luizei. Sunt ridicate în fiecare zi urme criminalistice care urmează să fie procesate.  A revenit cu noi declaraţii. Nu avem indicii că numărul victimelor ar putea fi mai mare. Vom continua cercetarea la faţa locului. Declarațiile nu sunt singura pistă, mergem pe mai multe piste, a declarat Mihaela Porime, purtător de cuvânt DIICOT.

Avocat: Localizează fetele după anumite perioade din an

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, susține că Gheorghe Dincă identifică victimele în funcție de perioada din an în care au fost ucise.

„Nu ştiu ce l-a determinat, dar el a condus echipa aici. Credeţi-mă, omul acesta spune anumite adevăruri, dar şi minte foarte mult, că este învăţat cum să mintă. De data asta a spus ceva adevărat, nu ştim cine este victima, dar există date că există o victimă. Nu avem cum să ştim cine este, probele ADN vor spune (..) Pare că mai sunt nişte oseminte pe acelaşi sistem la ambele fete, deci resturi arse, incinerate. Acuma se fac analize, este de văzut ale cui sunt, el nici nu este sigur ale cui sunt. El localizează fetele după anumite perioade din an: din mai, din cutare… Nu mai ştie. Părerea mea este că nu este Luiza. este o speranţă şi o părere. El nu ştia să spună numele, nu ştia să identifice. Este fata din luna cutare, le are pe luni el, pe perioade. (..) Până una, alta, el a vorbit despre o a doua persoană şi a indicat o locaţie unde s-au găsit nişte resturi”, a declarat avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop.

â„Toată lumea se gândeşte la mai multe fete. Modul lui de operare este unul cinic şi pare în serie, nu pare un mod ocazional, ci un mod de criminal în serie”, a completat avocatul.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *