Friday, August 12, 2022
Jurnalism corect


Consiliul de Administrație al STB a numit un nou director general / Cine este Adrian Criț

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 10 martie 2021

Adrian Criț a fost numit, miercuri, de Consiliul de Administrație al Societății de Transport București în funcția de director general al STB, informație confirmată, pentru MainNews.ro, de purtătorul de cuvânt al companiei. 

Fost director general al RATB în perioada 2010-2011, Criț a absolvit studiile de licență și de master la Universitatea Politehnică din București.

În anul 1999, acesta s-a angajat la Registrul Auto Român ca inginer și a mai ocupat, în cei 11 ani petrecuți la RAR, funcțiile de șef Colectiv Poluare Autoturisme, șef Compartiment Poluare și șef Departament Coordonare Tehnică, Poluare și Consultanță.

După ce a fost demis de la conducerea RATB, Adrian Criț a fost director general și președinte al Consiliului de Conducere al Autorității Metropolitane de Transport București, aflată în subordinea Ministerului Transporturilor.

Ulterior, Criț a condus două firme private: Green Cars SRL și Interlogistic AC SRL, iar din iunie 2016, până în prezent, a fost consilier al directorului general al Registrului Auto Român.

Informația a apărut pentru prima dată pe clubferoviar.ro.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW