Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


USR a fuzionat cu PLUS. Partidul va avea doi copreședinți interimari

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 15 august 2020 Etichete: ,

În cadrul unui congres comun, membri ai USR și PLUS au votat fuziunea acestor două partide. Dan Barna și Dacian Cioloș, copreședinți interimari până la viitorul congres.

„Congresul USR a adoptat protocolul de fuziune cu PLUS, un pas politic major și necesar înaintea congresului reunit de astăzi în care se va vota fuziunea celor două partide.

USR s-a născut în urmă cu doar patru ani, pe bazele unei inițiative dedicate Bucureștiului. Astăzi, suntem un partid pentru întreaga Românie. Am ajuns de la câteva mii la zeci de mii de membri. Electoratul nostru a crescut și el până la câteva milioane de români care ne sprijină și au încredere în proiectele noastre.

USR a ajuns să conteze pe termen lung în politica românească, va continua să crească și să ofere românilor o alternativă reală și credibilă, cu oameni profesioniști, de bună credință și bun simț.

Astăzi, am votat pentru intrarea într-o nouă etapă. Vom continua să ne facem datoria față de români, vom continua să luptăm pentru o Românie modernă, „ca afară”, din care tinerii să nu mai dorească să plece!

Schimbăm România. Stradă cu stradă, oraș cu oraș. Om cu om”, scrie într-o postare pe Facebook a Uniunii Salvați România.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • Wow, awesome weblog layout! How lengthy have you been blogging for?
    you made blogging glance easy. The total glance of your web site is excellent,
    as well as the content material! You can see similar here e-commerce

  • Good day! Do you know if they make any plugins to help with
    Search Engine Optimization? I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
    If you know of any please share. Cheers! I saw similar blog
    here: Scrapebox AA List

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *