Tuesday, May 28, 2024
Jurnalism corect


Congresul PNL | Ionel Dancă: Dracul și-a băgat coada în PNL. Vorbesc foarte serios

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 25 septembrie 2021

Ionel Dancă, susținător al lui Ludovic Orban la Congresul PNL de sâmbătă, 25 septembrie, a comparat tabăra contracandidatului Florin Cîțu cu „diavolul” și consideră că din „echipa câștigătoare” fac parte organizațiile județene ale liberalilor care au câștigat la alegerile parlamentare în fața PSD.

Trebuia să fie o zi de sărbătoare astăzi în PNL, dar așa cum am văzut, și-a băgat dracu coada în PNL. Nu o spun ca o vorbă populară, vorbesc foarte serios. Diavolul vine din greacă, colegul meu Gigel Știrbu poate să confirme, și înseamnă „a arunca o lance spre animalul vânat, a spinteca”. O altă variantă înseamnă „a tranșa” un animal. Unde am mai auzit despre tranșare în PNL? Cine a spus că a tranșat Congresul PNL înainte de competiție? O așa-zisă echipă câștigătoare(n.r. tabăra lui Florin Cîțu)”, a declarat Ionel Dancă, la Congresul PNL.

Deputatul consideră că organizațiile județene ale PNL din Giurgiu, Sibiu, Vrancea, Alba și Bihor, care și-au arătat susținerea față de Orban, ar trebui să facă parte din „echipa câștigătoare” a liberalilor, întrucât au obținut cele mai bune rezultate la alegerile parlamentare.

Închei, dragi colegi, cu ceea ce cred că noi ca politicieni trebuie să avem ca orientare fundamentală. Legătura cu oamenii. Dragi liberali, în toată această competiție internă am fost alături de Orban 36 de organizații. Ne-am întâlnit cu oameni, cu membri PNL și cu oameni care nu sunt în PNL. Știți ce vă spun oamenii, faceți ce vă spun oamenii, Orban a câștigat această campanie, pentru că este liderul cu cea mai mare cotă de încredere dintre toți liderii partidelor politice, și este persoana dorită de majoritatea românilor la conducerea PNL”, a spus Dancă.

Urmărește AICI LIVE, pe mainnews.ro, cele mai importante momente și declarații de la Congresul PNL. 

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW