Sunday, June 23, 2024
Jurnalism corect


Conflictul din Israel: IDF a bombardat sediul unei unități de informații și un centru de producție a rachetelor ce aparțin organizației Hamas

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 13 mai 2021

Armata Israeliană a bombardat, joi, sediul unei unități de informații și un centru de producție a rachetelor ce aparțin grupării Hamas, dar și locuințele unor lideri islamiști, relatează Times of Israel.

Conflictul dintre Israel și palestinieni continuă și joi, când Armata israeliană a bombardat mai multe puncte cheie ale organizației Hamas, printre care se numără sediul unei unități de informații, un centru de producție a rachetelor, o bază militară și locuințele unor lideri islamiști din Fâșia Gaza.

În plus, mai multe centre de producție a armelor au fost bombardate în timpul zilei, a mai precizat Armata Israeliană (IDF).

În replică, aproximativ 160 de rachete au fost lansate din Fâșia Gaza către Israel. De luni, de când a reizbucnit conflictul dintre Israel și palestinieni, în jur de 1.600 de rachete au fost lansate de organizația Hamas.

Cel puțin 87 de palestinieni și-au pierdut viața, dintre care zeci de teroriști, iar alți 530 au fost răniți, a precizat un oficial al Hamas. În schimb, bilanțul victimelor din Israel a ajuns la 7 morți și peste 100 de răniți.

CITEȘTE ȘI: Conflictul dintre Israel și palestinieni continuă: Gruparea Hamas susține că a lansat 130 de rachete, după ce o clădire din orașul Gaza a fost distrusă

Sursă foto: slate.com

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW