Thursday, October 6, 2022
Jurnalism corect


Conflict dus la extrem în Capitală: Un tânăr a murit, după ce a fost înjunghiat de un bărbat / Principalul suspect a fost dus la Secția 11 de Poliție

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 19 ianuarie 2021

UPDATE Au apărut primele imagini cu scandalul iscat marți într-o sală de sport din Capitală, în urma căruia un tânăr a murit, după ce a fost înjunghiat de un bărbat.

(Filmare obținută de Mainnews.ro)

Știrea inițială

Un tânăr din București a murit, marți, după ce a fost înjunghiat de un bărbat cu care a intrat într-un conflict. Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei au preluat cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor

Medicii au încercat să îi acorde primul-ajutor tânărului înjunghiat, marți, în Capitală, dar acesta a încetat din viață. Principalul suspect a fost condus la Secția 11 de Poliție.

Astăzi, în jurul orei 16.00, prin apel 112, o persoană a sesizat un conflict între doi bărbați, în urma căruia unul a fost lovit cu un obiect ascuțit.
La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 11, care pe baza primelor informații au depistat in zonă, un tânăr, pe care l-au condus la sediul subunității.
De asemenea, la adresă s-au deplasat echipaje de prim ajutor, care acordă îngrijiri bărbatului rănit.
În pofida eforturilor medicale, tânărul a decedat.
Trupul neînsuflețit urmează a fi ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.
Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, potrivit unui comunicat transmis de Poliția Capitalei.

Sursă foto: Poliția Română

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW