Sunday, June 23, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Conferința lui Nicușor Dan din sectorul 5, bruiată de mașinile de gunoi ale Primăriei/ La fața locului a intervenit un echipaj al Poliției Locale

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 18 iunie 2020 Etichete: ,

Nicușor Dan, candidatul USR-PNL la Primăria Capitalei, a susținut joi dimineață o conferință în Sectorul 5 a Capitalei, eveniment ce a fost bruiat, din nou, de mașinile de gunoi ale Primăriei Sectorului 5, care își ambalau motoarele, claxonau, iar la un moment dat, o mașină care dezinfectează străzile a trecut și i-a stropit și pe jurnaliștii care se aflau la conferință.

La fața locului a intervenit un echipaj al Poliției Locale care l-a rugat pe Nicușor Dan să părăsească partea carosabilă, fără a opri mașinile de gunoi, care se învârteau în cerc si claxonau.

Sursa video- Digi24.

„Suntem pe domeniul public, dar în mijlocul străzii”, i-a spus polițistul lui Nicușor Dan.

Nicușor Dan i-a spus polițistului polițistul local să-l întrebe cum îl cheamă și de ce nu a intervenit, dar acesta a zis că explicațiile le va da Primăria:

 ”Domnu deputat, haideți, puțină decență”, a spus agentul.

”Politia Locala Sector 5 trebuia să constate că a fost tulburată liniștea publică, prin zgomotul utilajelor. I-am intrebat de ce nu asigură liniștea publică. Voi depune plângere penală”, a declarat Nicușor Dan.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW