Monday, May 20, 2024
Jurnalism corect


Conducerea IPJ Vrancea s-a autoizolat la domiciliu

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 1 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea s-a izolat la domiciliu. Decizia a fost luată după ce mai mulți oficiali au intrat în contact cu o persoană diagnosticată cu coronavirus. 

Este vorba despre comisarul-şef Remus Nica, comandantul IPJ Vrancea, comisarul şef Vasile Marin, adjunctul şefului IPJ Vrancea, responsabil pe linie de ordine publică, şi comisarul Ionuţ Lal, şeful Serviciului de ordine publică din cadrul IPJ Vrancea.

Comandantul instituţiei, adjunctul şefului IPJ Vrancea şi şeful de la Ordine Publică ar fi participat la o şedinţă, care a avut loc pe 25 martie, la care a participat și o persoană purtătoare de Covid-19.

„La data de 25 martie, la sediul IPJ Vrancea a avut loc o şedinţă operativă. Ulterior, în data de 31 martie, am fost anunţaţi cu privire la faptul că una dintre persoanele participante a fost testată privind prezenţa virusului Sars Cov 2, iar rezultatul a fost pozitiv. Astfel, s-a hotărât izolarea la domiciliu a celor care au avut contact direct cu persoana respectivă, pentru 14 zile, începând cu data de 25 martie, când a fost singurul contact cu persoana confirmată pozitiv”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Lidia Braşoveanu, citată de news.ro.

sursa foto: Facebook / Poliția de Frontieră Română

 

 

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW