Wednesday, May 29, 2024
Jurnalism corect


Conducerea IPJ Dâmbovița: Nu am primit sesizări privind stația GPL din Crevedia

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 28 august 2023 Etichete: ,

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița încercă să se spele pe mâini, după exploziile produse într-o stație GPL din localitatea Crevedia. Cu toate că timp de 3 ani aceasta a funcționat fără forme legale chiar sub nasul polițiștilor, într-un comunicat transmis luni, 28 august, conducerea instituției susține că nu a fost înregistrată absolut nicio sesizare cu privire la activitatea desfășurată în imobilul respectiv.

„Începând cu anul 2020 și până în prezent, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, nu au fost înregistrate sesizări, petiții, informări sau audiențe de la cetățeni sau alte instituții, referitoare la activitatea desfășurată la imobilul unde s-a produs tragicul eveniment din localitatea Crevedia”, a transmis IPJ Dâmbovița.

În același timp, conducerea IPJ Dâmbovița a ținut să dezmintă afirmația unui localnic, care a susținut că în apropierea stației GPL ar fi acționat un radar al poliției.

„De asemenea, încă din anul 2022, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița a dispus ca aparatele folosite pentru măsurarea vitezei de deplasare și supraveghere a traficului rutier să fie utilizate doar din autospecialele de poliție inscripționate, astfel că nu se confirmă afirmațiile referitoare la faptul că o autospecială neinscripționată ar fi acționat în proximitatea imobilului, din localitatea Crevedia”, a transmis IPJ Dâmbovița.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW