Wednesday, June 29, 2022
Jurnalism corect


Conducerea IGPR, verificări privind modul de intervenție în cazul celor doi muncitori uciși de fostul locatar al apartamentului pe care îl renovau. Șeful DIAS și adjunctul Poliției Române, trimiși IPJ Bacău

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 1 martie 2021 Etichete: ,

Poliția Română anunță că au fost demarate verificări privind modul de intervenție în cazul a doi muncitori uciși de fostul locatar al apartamentului pe care îl renovau. Autorul, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, care fusese evacuat din apartamentul respectiv, a sunat la Poliție și a amenințat că îi va omorî pe cei doi, dacă instanța nu va reveni asupra deciziei, au declarat surse judiciare, pentru Main News. Agresorul i-a înjunghiat pe cei doi bărbați cu puțin timp înainte ca oamenii legii să-l împuște în brațe și în picioare. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Onești pentru a primi îngrijiri medicale. Parchetul Tribunalului Bacău a deschis un dosar penal.

„Conducerea Poliției Române a dispus ca o echipă de specialiști, condusă de adjunctul inspectorului general al Poliției Române, chestor de poliție Florentin Brăcea, să se deplaseze de urgență în județul Bacău, pentru a verifica modul de intervenție la eveniment.

Din echipa de verificare fac parte chestor de poliție Alexandru Scurtu, directorul S.I.A.S.-I.G.P.R. și comisar-șef de poliție Anton Cristian Gheorghe, director adjunct al D.I.C.-I.G.P.R.

La finalizarea verificărilor, în funcție de rezultatul acestora, se vor dispune măsurile legale care se impun”, transmite IGPR.

IPJ Bacău: La un moment dat, autorul, care părea calm, a început să exercite acte de violență

„Urmare a deplasării forțelor de ordine la fața locului, împreună cu negociatorul echipei operative, s-au purtat discuții și negocieri cu persoana în cauză, pentru a-l convinge să renunțe la acțiunile sale.

La un moment dat, autorul, care părea calm, a început să exercite acte de violență asupra persoanelor aflate în apartament, moment sesizat și de forțele de ordine.

În sprijinul peroanelor aflate în apartament, s-a forțat cu mijloace din dotare ușa metalică a locuinței, agresorul încercând să blocheze ușa, având în mână un cuțit.

La acel moment, forțele de ordine au folosit armamentul din dotare prin foc executat asupra membrelor inferioare ale agresorului, acesta fiind rănit și imobilizat.

În momentul pătrunderii în apartament, au fost găsite cele două persoane, care prezentau multiple plăgi înjungheate.

Cele doua persoane au primit îngrijiri medicale de specialitate, însă urmare a leziunilor suferite, au decedat”, a transmis IPJ Bacău.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW