Wednesday, May 1, 2024
Jurnalism corect


Conducerea IGPR a dispus verificări interne în cazul intervenției de la Buzău: Cei trei bărbați care au agresat un bărbat în fața polițiștilor, reținuți

By Redactia , in Justitie Stirile zilei , at 14 iunie 2021 Etichete: , ,

Conducerea Poliției Române a dispus verificări interne în cazul intervenției de la Buzău, unde un bărbat a fost agresat de mai multe persoane în fața unui echipaj de poliție. Trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore.

Conducerea Poliției Române a dispus efectuarea de verificări, cu privire la modul de intervenție, prin specialiștii Direcției Control Intern-I.G.P.R., pentru a se stabili dacă polițiștii din Buzău au acționat conform prevederilor legale în vigoare, transmite IGPR.

Un bărbat din Buzău a fost urmărit în trafic, blocat și bătut, după ce ar fi acuzat un grup de vânzători de pui că își desfășoară activitatea în mod ilegal. Scenele s-au petrecut sub ochii unui echipaj de poliție, care a avut nevoie de intervenția mascaților pentru a-i imobiliza pe agresori.

„În continuarea cercetărilor privind agresiunea din data de 12 iunie a.c., în care un buzoian, în vârstă de 41 de ani, a fost agresat de către trei persoane, în timp ce se afla în trafic, astăzi, au fost reținuți, pentru 24 de ore, cei trei bărbați, cu vârste de 27 și 44 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice”, informează IGPR.

Citeşte şi VIDEO Un bărbat a fost urmărit în trafic și bătut sub ochii polițiștilor. Agresorii, cercetați în libertate / Precizările IPJ Buzău

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *