Tuesday, February 20, 2024
Jurnalism corect


Conducerea clubului Rapid a anunțat cum se va numi noul stadion din Giulești

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 9 mai 2020 Etichete: , ,

Președintele clubului Rapid, Ovidiu Burcă, a declarat că noul stadion din cartierul Giulești se va numi „Rapid Arena”, care va face parte din complexul sportiv „Valentin Stănescu”.

Totodată, Burcă a spus că tribunele noii arene vor purta nume ale foștilor jucători de legendă ai Rapidului.

„Clubul Rapid a făcut încă de la sfârșitul anului trecut o adresă către CS Rapid pentru schimbarea denumirii stadionului. Noi am propus ca stadionul să se numească Rapid Arena, iar complexul să rămână Valentin Stănescu.

Lojele, sectoarele, tribunele și peluzele vor avea numele unor glorii giuleștene. Am primit un răspuns afirmativ din partea Clubului Sportiv, deci noul stadion se va numi Rapid Arena, în interiorul complexului Valentin Stănescu.

Am făcut acest lucru tocmai pentru că n-am vrut să nedreptățim o glorie în detrimentul alteia. Rapid trebuie să fie mai presus de orice și de oricine. Am vrut să fim echitabili față de toți. Peluza Dan Coe va fi peluza unde va sta galeria”, a spus Ovidiu Burcă, președinte al FC Rapid.

Stadionul Giulești va avea o capacitate 14.050 de locuri (din care peste 250 de locuri pentru persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii lor) și va îndeplini criteriile impuse de UEFA pentru derularea de competiții sportive pentru nivelul de clasificare UEFA 4. Costul arenei este de aproximativ 40 de milioane de euro.

Citește și: În ce stadiu sunt stadioanele care se construiesc în București / Imagini publicate de Compania de Investiții

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW