Sunday, September 25, 2022
Jurnalism corect


Condițiile în care USR va vota prelungirea stării de alertă/ Propunerile lui Dan Barna

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 10 iunie 2020 Etichete: , ,

Liderul USR, Dan Barna, susține că parlamentarii formațiunii pe care o conduce vor vota sau nu vor vota prelungirea stării de alertă „după ce Guvernul va prezenta date și statistici clare care să justifice prelungirea restricțiilor”.

”I-am propus astăzi domnului Raed Arafat ca starea de alertă să fie menţinută doar acolo unde cifrele şi datele o solicită, doar în zonele în care există mai multe cazuri active de COVID-19, astfel încât o parte din activitatea economică din România să fie deblocată. Domnul Arafat ne-a promis că, în momentul în care va veni dinspre Guvern solicitarea aceasta va veni însoţită de o justificare, date epidemiologice şi de argumente foarte concrete”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Dan Barna.

Dan Barna a mai precizat că a propus ca starea de alertă să fie prelungită pentru 15 zile, nu pentru 30.

”Decizia USR de a vota sau nu prelungirea stării de alertă va fi luată după ce Guvernul va prezenta date şi statistici clare care să justifice prelungirea restricţiilor”, a anunţat liderul USR.

Şeful DSU, Raed Arafat, a avut, miercuri, o întâlnire cu mai mulţi lideri politici pentru a explica necesitatea prelungurii stării de alertă.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW