Monday, October 18, 2021
Jurnalism corect


Concluzii după CEx-ul PSD. Marcel Ciolacu: Cât timp sunt președinte interimar, nimeni nu va fi exclus din partid. Nu sunt tăticul acestei formațiuni

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 4 decembrie 2019 Etichete: ,

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, după ședința Comitetului Executiv de miercuri, că una dintre priorităția fost discutarea „ieșirii nefericite, grave” a lui Nicolae Bădălău la adresa românilor din diaspora.

„La începutul CEx a fost una dintre priorități să discutăm ieșirea, nefericită, gravă, a domnului Nicolae Bădălău, unde s-a și votat o sancțiune. Acesta nu mai face parte din niciun for de conducere la nivel central. I-a făcut foarte mult rău acea declarație. Chiar dacă el ne-a explicat contextul în care a făcut acea declarație. (…) Am supus la vot părerea mea și colegii mi-au dat dreptate. (…) Nu este suficientă decizia din ședință, însă eu nu sunt tăticul acestui partid”, a declarat Marcel Ciolacu la sfârșitul ședinței.

Liderul interimar al PSD susține că decizia ca Bădălău să nu mai facă parte din conducerea formațiunii a fost luată ca urmare a votului din CEx

„Eu am supus la vot ca domnul Bădălău să nu facă parte din niciun for de conducere la nivel central. Cât timp voi fi președinte interimar, nimeni nu va fi exclus din partid. Există posibilitatea de a exista suspendări. (…)Eu am supus la vot, nu s-a retras Nicolae Bădălău. (…) Nimeni nu va fi scos din partid, intenționez să aduc oamenii care au fost excluși pe nedrept”, a mai spus social-democratul.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW