Thursday, February 22, 2024
Jurnalism corect


Compania RADET, amendată după incidentul din ziua alegerilor în care două mașini au căzut într-o groapă

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 25 noiembrie 2019 Etichete: , ,

RADET va fi amendată cu 3045 lei după ce, duminică, în ziua alegerilor, două autovehicule au cazut într-un șanț săpat în carosabil, parte a unei lucrări de termoficare a companiei.

„În urma verificărilor efectuate, a fost întocmit proces verbal de aplicare a sancțiunii contravenționale în valoare de 3045 lei pentru crearea de restricții în partea carosabilă pe Aleea Compozitorilor, având acordul Brigăzii Rutiere din data de 20.11.2019 expirat (valabil 48 de ore)”, transmite Brigada Rutieră.

Duminică, în jurul orei 21.30, două mașini care circulau pe Aleea Compozitorilor dinspre Bd. 1 Mai au căzut într-un șanț săpat în carosabil, parte a unei lucrări de termoficare RADET

Din fericire, în urma evenimentului nu au rezultat victime, o singură persoană fiind rănită ușor.

Pe 20 noiembrie, RADET a primit acord pentru realziarea lucrărilor din Aleea Compozitorilor, din partea Brigăzii Rutiere, valabil 48 de ore.

La momentul accidentului care a avut loc duminică, valabilitatea acordului era depașită.

„Se efectuează cercetări și pentru stabilirea situației de fapt, respectiv dacă obstacolul a fost semnalizat corespunzător ori în caz contrar care sunt motivele nesemnalizării sau ale eventualelor deficiențe”, a mai transmit Brigada Rutieră.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW