Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Compania aeriană HiSky anunţă o nouă rută de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, spre Paris/ Ce prețuri vor avea biletele

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 24 iulie 2024 Etichete: , ,

Compania aeriană HiSky anunță lansarea unei noi rute de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă către Paris, începând cu 14 octombrie. Aceasta devine a 13-a destinație europeană accesibilă din București, cu trei zboruri săptămânale. Călătoria directă va dura trei ore și va fi operată cu avioane din familia Airbus A320. Biletele sunt deja disponibile, cu un preț de lansare de 59 euro pe segment.

”Începând cu sezonul de toamnă, compania aeriană HiSky îşi completează portofoliul zborurilor regulate efectuate de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă cu o nouă rută europeană. Capitala Franţei devine, astfel, cea de-a 13-a destinaţie de pe continent către care pasagerii vor putea călători, din Bucureşti, cu trei frecvenţe pe săptămână. Cursa inaugurală este programată să aibă loc pe data de 14 octombrie, urmând ca după lansare, noua rută să fie disponibilă în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri. Biletele au fost puse deja în vânzare, iar preţul de lansare anunţat de compania aeriană pentru un segment de zbor este de 59 euro”, anunţă compania.

Parisul rămâne una dintre destinațiile preferate pentru călătorii directe din București, iar aeronavele HiSky vor ateriza pe aeroportul Charles de Gaulle (CDG), cel mai mare din Franța și un important nod european pentru zboruri de conexiune.

„HiSky a fost lansată ca o companie de linie, şi este un statut de la care nu suntem dispuşi să ne abatem. Deşi ne-am făcut un obiectiv din a menţine nivelul preţurilor accesibil, iar strict din acest punct de vedere pasagerii ne-ar putea compara cu operatorii low-cost, serviciile noastre se aliniază celor mai ridicate standarde ale industriei. Ne-am făcut o misiune din a construi relaţii comerciale bazate transparenţă şi, poate cel mai important, alegem mereu să operăm pe aeroporturile principale. Aşadar, după ce am început operarea pe unul dintre cele mai importante aeroporturi ale lumii, New York – JFK, la deschiderea destinaţiei Paris, nu puteam opta decât pentru Charles de Gaulle. Acesta este doar unul dintre avantajele pe care suntem hotărâţi să le oferim, de fiecare dată, celor care aleg să zboare cu noi”, a precizat Iulian Scorpan, CEO HiSky.

HiSky facilitează și călătoriile cu legături din orașe precum Cluj Napoca, Timișoara, Oradea și Chișinău, oferind pasagerilor posibilitatea de a ajunge la Paris cu o singură rezervare și o scurtă escală la București.

Începând cu 2023, HiSky s-a poziționat ca a doua cea mai mare companie de linie și al patrulea cel mai important operator pe aeroporturile din România, după numărul de pasageri transportați. Deși București este baza principală de operare, compania oferă zboruri regulate și de pe aeroporturile din Cluj Napoca, Timișoara, Oradea, Iași, Baia Mare și Chișinău, precum și zboruri charter în parteneriat cu agenții de turism. HiSky conectează Bucureștiul cu destinații internaționale precum New York, Dublin, Malaga, Barcelona, Bruxelles, Tel Aviv, Frankfurt, Bordeaux, Paris, Cluj Napoca, Timișoara, Oradea și Chișinău.

foto: Facebook HiSky

Comentarii