Thursday, May 23, 2024
Jurnalism corect


Comisia Juridică de la Camera Deputaților, vot de respingere pentru proiectul USR care prevede desființarea SIIJ

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 22 octombrie 2019 Etichete: , , ,

Comisia Juridică de la Camera Deputaților a respins, marți, proiectul USR care prevede desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție. 

Împotriva proiectului au votat deputații PSD și cei ai minorităților, în timp ce deputații ALDE și UDMR au absentat de la ședință.

Deputatul PSD Nicușor Halici a fost cel care a propus un raport de respingere a inițiativei legislative, care a fost adoptat cu 12 voturi ”pentru” (PSD) și 10 voturi ”împotrivă” (PNL, USR, minorități).

Votul deputaților juriști vine chiar în ziua în care Uniunea Europeană critică, în raportul MCV, înființarea Secției Speciale pentru Investigarea Magistraților dar și după ce și Comisia de la Veneția și raportul GRECO cer desființarea SIIJ.

 

Foto: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: mainnews.ro/comisia-juridica-de-la-camera-deputatilor-vot-de-respingere-pentru-proiectul-usr-care-prevede-desfiintarea-siij/ […]

  • … [Trackback]

    […] Here you will find 76547 additional Info on that Topic: mainnews.ro/comisia-juridica-de-la-camera-deputatilor-vot-de-respingere-pentru-proiectul-usr-care-prevede-desfiintarea-siij/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW