Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Comisia de la Veneția a primit cererea de eliberare din funcție a lui Tudorel Toader

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 27 mai 2020 Etichete: ,

Comisia de la Veneția ar fi primit de la Guvernul României cererea pentru eliberarea lui Tudorel Toader din funcția de membru al prestigiosului for consultativ al Consiliului Europei.

„Putem confirma că Comisia de la Veneția a primit într-adevăr cererea ca dl. Tudorel Toader să nu mai fie membru din partea României”, a răspuns Comisia, pentru HotNews.ro.

Discuțiile despre revocarea lui Tudorel Toader din cadrul Comisiei de la Veneția au început după decizia CEDO în cazul fostei șefe a DNA.

Laura Codruța Kovesi a câștigat recent procesul de la CEDO intentat de ea în care a contestat revocarea din funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție.

Potrivit deciziei CEDO, Laurei Codruței Kovesi i-a fost încălcat dreptul la un proces echitabil și dreptul la liberă exprimare.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More Info here on that Topic: mainnews.ro/comisia-de-la-venetia-a-primit-cererea-de-eliberare-din-functie-a-lui-tudorel-toader/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: mainnews.ro/comisia-de-la-venetia-a-primit-cererea-de-eliberare-din-functie-a-lui-tudorel-toader/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *